Mis geen nieuws meer!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, aanbiedingen, proeverijen en meer via de mail.
Schrijf je in!

op pad

Ontmoetingen met de wijnboeren

Vaak worden we zo opgeslokt door de werkzaamheden dat we geen tijd hadden om wijnboeren te bezoeken. Daar moest verandering in komen! Inmiddels hebben we wijnboeren bezocht in Spanje, Duitsland, Italië en Groningen. Het geeft je product een extra dimensie. Immers: je ziet en voelt de passie van de wijnboeren.

assortiment

Uitbreiden, vervangen of gewoon op!

Als we zelf niet achter een product staan kopen we het niet in. Zo simpel is het. Dus dat betekent veel en vaak proeven. Wat is de beleving bij de producent, hoe wordt de wijn gemaakt, welke prijs hoort erbij. Kortom: klopt het hele plaatje? Pas dan voegen we het toe aan ons assortiment. En is er een jaargang op, dan proeven we eerst de nieuwe jaargang. Vinden we die niet ok? Dan kopen we deze niet in.

Samenwerking

Verbinding zoeken

Al zo lang de wijnhandel bestaat werk ik samen met andere ondernemers. Voor een gezamenlijk event, een toevoeging bij de wijnproeverijen of bijvoorbeeld voor een interessante workshop met daarbij een korte wijnproeverij. Ook heb ik diverse contacten met horeca ondernemers en winkels met een klein wijnassortiment.